VISZLÁT NYÁR 2018!

2018. ősz. Szakad az eső. Örülünk, mert talán így könnyebb a szabad lelkeknek visszaszokni az iskolapadba. Ha hívogatna még a napsugár, a meleg szellő, nehezebben viselnék a kis vitorlázók a bezártságot.

Eltelt egy nyár, és több száz gyerkőc és egyre több felnőtt lett „pöffös”. Pörögtek az események, a tavaszi GO BOATING-os napok után berobbant a nyár, és elkezdődtek a táborok. Nyolc tábort tartottunk idén, és mint mindig most is mindegyik turnusnak különleges, egyedülálló hangulata volt. Fárasztó volt, de imádtuk! Mennyi történet, mennyi izgalmas vízre-szállás, új arcok, régi motorosok, barátságok, viharok és napsütések, szakadó eső és kánikula, borulások, rajtok, futamok, hullámok és szélcsend…Újra gazdagodtunk. Gazdagodtunk Veletek, akik itt voltatok, mert minden egyes új vitorlázó egy új virág a színes PÖFF mezőn, és egy újabb helyecske a PÖFF Családban.

Fantasztikus érzés számunkra, hogy azok, akik a kezdetektől itt vannak velünk, már „táborvezetőkké” nőttek, és nyugodt szívvel tudtuk rájuk bízni a friss vitorlázó palántákat. Köszönjük Minden PÖFFös segítőnknek az áldozatos munkát!

Szuper nyár volt!

Jövőre Veletek ugyanitt!