PÖFF

PÖFF – LITKEY ÁRPÁD VITORLÁSISKOLÁJA

IMG_6639 Vitorlázó versenyzői és szakedzői tapasztalataimra alapozva hoztam létre azt a balatonfüredi vitorlásiskolát, amelynek feleségem, Litkey Zsuzsi a PÖFF nevet adta. 2014. szeptemberében balatonfüredi gyerekeket kezdtem oktatni az általam tervezett kétárbocos kishajókkal, amelyek lehetőséget nyújtanak arra, hogy már kisiskolás kortól taníthassuk a gyerekeket csapatban működve, mégis önállóan és jókedvűen erre a gyönyörű sportra.

Eddigi táborainkban több száz kisgyerek fordult meg.

Az utánpótlás nevelésen kívül felnőttek oktatásával is foglalkozom, legyen az egy már megalakult csapat, vagy egy teljesen kezdő lelkes érdeklődő…

Az elmúlt időszak tapasztalatai és a hozzánk érkező igények hatására létrehoztunk egy teljesen egyedülálló oktatási rendszert, amelyben a kezdő szinttől az olimpiai felkészülésig, különböző oktatási formákat kínálunk.

Számunkra öröm látni, hogy a gyerekek mennyire jól érzik magukat a vízen, és megélni együtt a felnőtt korosztály örömeit, amikor képesek fejlődni, jobban vinni a hajót, bajnokságot nyerni vagy csak szimplán tanulni és örülni.