XV.KÉKPÁNTLIKA – Elhoztuk az arany- és bronzérmet!

15.alkalommal rendezte meg a Magyar Vitorlás Szövetség a Kékpántlika ifjúsági versenyt, 3.alkalommal vehettek részt katamaránok is. Nagy boldogsággal és lelkesedéssel tekintünk erre a programra, hiszen egyesületünk életében fontos szerepet tölt be. Mivel versenycsapatunk nagyrészt külföldön méri össze tudását a világ többi Nacra15 versenyzőjével, itthon ritkán hagyjuk el a fövenyesi bázist. A Kékpántlika egy olyan program, amelyet minden nálunk vitorlázó gyerkőc izgalommal vár, hiszen végre találkozhatnak más egyesületekkel, más hajókkal és a középső medencéből a keletibe vitorlázhatnak, ami önmagában mindig nagy kaland.
Nagy örömmel töltött el bennünket, hogy a parton is megkapta ez a kedves verseny a méltó ünneplést, hiszen számos , a vitorlás sportot népszerűsítő program várta az érdeklődő családokat.
A katamaránok hamar végig mentek az egykörös pályán, ahol a móló előtti területtel ellentétben 20-23 csomó fújt, de szerencsére ez nálunk senkit sem lepett meg, hiszen nagy szélben is sokat vitorláznak a srácok.
Örültünk, hogy az arany- és bronzérmet sikerült elhoznunk, GRATULÁLUNK Nacra15 csapatunknak: Illinger Petrának és Péternek, akik megnyerték a versenyt, és Balogh Leventéne és Kovács Áronnak, akik Hobie16-tal (gennakker nélkül) a bronzérmet hozhatták haza!


A szülői csapatunknak szeretnénk megköszönni a sok-sok segítséget a hajók körül, a szendvicsek gyártásában, a pólók vasalásában, a fotózásban és legfőképp az egyesület méltó képviseletében a mólón! Fantasztikusak vagytok! Köszönjük!
Jövőre Veletek ugyanitt, addig is még sok-sok jó szelet a srácoknak, büszke és vidám perceket szülőknek!