Tavaszi tábor 2019.

A tavaszi táborok általában szeszélyesek, csak úgy, mint az időjárás az év ezen szakában… Vannak , akik végig maradnak, vannak, akik jönnek-mennek, és vannak, akik az elején vagy a végén vannak jelen.

Gyönyörű napsütésben, jó szélben, de még hideg vízen vitorláztunk, és szokásunkhoz hűen sokféle hajót vittünk a vízre, hogy minél átfogóbb képet nyújtsunk a vitorlázásról. Délelőtt volt, aki Laser-ezett, délután összeült valakivel, és katamaránoztak, az Éole, kétárbocos hajónk néha fullon volt, de volt olyan is, hogy két új vitorlázónk szórakozott vele.

Voltak nagy borulások, kis és nagy katamaránokkal is, volt akinek sokadik, de volt, akinek élesben az első!

Nagy örömmel élveztük a laza időbeosztást, amelyet a MORZSA nak  köszönhetünk! https://www.facebook.com/morzsabisztro/ Ez a tavaszi volt az első olyan tábor, ahol MORZSA biztosította az ebédet, aminek az isteni, gyerekbarát és egészséges ízek mellett a legfontosabb velejárója, hogy nem kell déli 12-re partra jönnünk ebédelni, ha éppen jó szél van. Rugalmasan alkalmazkodnak hozzánk, és ez hatalmas szabadságot ad nekünk, hogy annyit lehessünk vízen, amennyit az adott nap szélviszonyai éppen engednek nekünk. Ez is lehetővé tette, hogy XT csapatunk maximálisan kihasználja az M by ERPLAST-on eltölthető időt!

A tavaszi tábor egy szóval SZUPER volt megint!