Nacra Kupa 2022.

A pénteki 20-25 csomós edzés után egységeink gyenge szeles napon vannak túl. A rendezőségnek sikerült 4 futamot levezényelnie. HUN299 (Egervári Marcell-Litkey Sámson) 4 futamgyőzelemmel az első helyen várja a folytatást – Bravó T-REX!, HUN232 (Illinger Petra&Péter)és HUN234 (Kolcsár Csenge-Kutas Fülöp) pontazonossággal hajt a dobogóra. HUN 020 (Dardenne Naia-Moore Liam)-nak nem ez volt a legjobb napja, de tudjuk, hogy mire képesek, aggodalomra semmi ok!
A Katamarán Sulisok nagy vendégszeretettel, odafigyeléssel fogadtak bennünket, és a szülők barbecue, illetve süti arzenálja megkoronázta a napot! KÖSZÖNJÜK!
Vasárnap:
A PÖFFös Nacra csapat legnagyobb bánatára nem lett sokkal több szél a szombatinál. Szinte alig volt egytest a nap folyamán. Ennek ellenére szépen végig vitorlázták a napot a srácok, és a dobogó legtetejére HUN299 – Litkey Sámson kormányos és Egervári Marcell legénység állhattak. Bronzérmes lett HUN234 – Kutas Fülöp kormányos és Kolcsár Csenge legénység.
A verseny után a csapat Balatonalmáditól a Csőig (Tihany-Szántód közt) versenyzett, itt HUN020 Dardenne Naia kormányos és Moore Liam legénység voltak a leggyorsabbak.
A Csőtől Fövenyesig egész jó szél fújt, lehetett gennakkerrel szépen haladni, végre már egytesten.
Reméljük, hogy a következő versenyen nem lesz 15 csomónál kevesebb!
Szép volt srácok!