Mindenki vitorlázó – a film

Nagyon vártuk már, hogy elkészüljön, és végre itt van Lakatos Dóri dokumentumfilmje rólunk!

Kifejezhetetlen a hálánk, az elismerésünk Dóri felé, aki teljes odaadással, szeretettel fordult felénk, és önzetlenül felajánlotta, hogy elkészíti a filmet, amely az ő ötlete volt.

Több, mint egy éven át szinte a PÖFF-fel élt Dóri, minden eseményünkön, versenyünkön forgatott, aztán az összegyűlt hatalams képanyagból megalkotta a filmet.

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Emlékszem arra a reggeli beszélgetésre Dórival…Arról meséltem, hogy egy cikkben Russel Couts újító utánpótlásnevelési módszerit magasztalták. Aztán azon szomorkodtam, hogy mi már évek óta egy összetett, egyedülálló módszerrel dolgozunk, jóval előrébb tartunk ebben, mint Russel, és mégsem kapunk elismerést. Aztán sokat beszélgettünk, és beláttam Dóri gondolata alapján, hogy a gyémánt önmagában is ragyog….aztán jött a film ötlete, mert mint kiderült, Dóri ehhez is ért a jóga tanítások mellett.

A film bemutat bennünket, az Árpi által megalkotott zseniális PÖFF módszert, amellyel a célja, hogy megszerettesse a vitorlázást kicsikkel-nagyokkal, és egyben lehetőséget nyújtson bárkinek, hogy ezzel a sokak számára elérhetetlennek tűnő sporttal kapcsolatba kerüljön. Ebből a rendszerből már kinőttek aktívan, nemzetközi szinten versenyző gyerekek is, és még csak hét éve kezdtünk bele.

Az első időkre mindig szívesen emlékszünk, két hajó, egy kölcsön motoros…azóta önerőből nagyot nőttünk. Büszkék vagyunk a PÖFF-re.

 

Nézzétek, fogadjátok nyitott szívvel , szeretettel!

Youtube: Mindenki vitorlázó

Link: https://www.youtube.com/watch?v=5W41mptgcVU&t=124s&ab_channel=SEPOFF