Katamarán dömping!

2014. szeptemberében hat gyerkőccel, két Aeolos-szal és egy rozzant kölcsön motorossal kezdtük el a PÖFF-öt. Azóta sok Balaton folyt le a Sión. Akik az elejétől ott voltak, mint például Adrián és Boldi, mára már ezernyi pöffös történetet tudnak mesélni partit és vizit is.

A pöffösök létszáma jelentősen megnőtt, a lelkesedésünk a régi. Árpi utánpótlás nevelő módszere fényesen ragyogó csillag. A PÖFF szárnyal, és boldoggá tesz sok mindenkit. Bennünket, a kis vitorlázóinkat és családjaikat.

Az Aeolos hajókból kinőtt az első generáció, akik már megérettek arra, hogy katamaránokon folytassák tovább a tanulást. Pár héttel ezelőtt kiutaztunk Franciaországba, Bretagne-ba, hogy új játékszereket szerezzünk be a gyerekeknek. Így lettek az Aeolos-oknak új barátaik: sok-sok NEW CAT 12, jó pár TWINCAT és a nagyok: HOBIE CAT TWIXXY , KL13,5.

Ez a PÖFF új hajóparkja!

A katamarán Árpi szerint ADRENALIN BOMBA, amely a gyerekeknek olyan élményt nyújt, amely felveheti a versenyt a nyomogatós kütyükkel. A gyorsaság, a vízhez való közelség, a trapézolás mind hatalmas élmény!

Tegnap óriási nyüzsgés volt az edzésen! 3 Aeolos és 5 katamarán volt vízen, közel 30 kis vitorlázónkkal!

Egy újabb történelmi pillanat a PÖFF életében!