I. PÖFF KARÁCSONYI PARTY

2018-ban is sok új dolog történt a PÖFF-el. Megalakult például a versenyzői csapat, és útjára indult a PÖFF Trophy, az a 3 étape-os versenysorozat, amelyen leigazolt, versenyengedéllyel rendelkező tanítványaink vehettek részt. A PÖFF Trophy éves értékelése volt az egyik legfontosabb jelenete a karácsonyi bulinak, hiszen kihírdettük a hajóosztályok győzteseit, és a PÖFF Bajnoka vándorkupa is megtalálta első gazdáját, Balogh Leventét.

 

Minden hajóosztály első három helyezett kupát kapott, és az összes tanítványunkat szipi-szupi pöffös pólóval, és személyre szóló oklevéllel ajándékoztunk meg. A MORZSA Bisztró és Krimó https://www.facebook.com/morzsabisztro/ nagyon családias és barátságos felső szintje ismét szuper hátteret biztosított a rendezvényhez. Köszönjük Saci és András!

Minden család bőségesen hozzájárult a pocakok megtöméséhez, roskadoztak az asztalok a finomabbnál-finomabb sütiktől, és persze Leviék pöff-pogija sem hiányzott!

A tombola őrült izgalmakra fokozta az amúgy is lázas hangulatot! Itt is köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult ajándékaival a gyerekek mosolyához: Füred Hotel https://www.hotelfured.hu/, BL Yacht Club https://blyc.hu/, MORZSA, Textilherkentyűk https://www.facebook.com/textilherkentyuk/ és minden szülőnek!