GO BOATING 2018

A GO BOATING a Magyar Vitorlás Szövetség kezdeményezésére létrehozott nap, amelyen a vitorlás sportegyesületek egy nyílt nap keretében fogadják a vitorlázás iránt érdeklődő gyerekeket.

A PÖFF SE létezése óta szervez ingyenes vitorlás programokat elsősorban a Balaton partján élő gyerekek számára, akik iskolájukkal, óvodájukkal vagy középiskolájukkal érkeznek hozzánk. A kezdetektől szívügyünknek tekintjük a helyi gyerekek aktív bevonását a vitorlázásba, általuk a felnőtt balatoni emberek közelebb hozását a vízhez, a vitorlás sporthoz.

Az elmúlt évek alatt több száz gyermek ismerkedett meg a ingyen a vitorlázással a PÖFF SE-ben.

A GO BOATING nálunk nem csak egy napot takar, hiszen egész évben zajlanak az iskolai, óvodai programok. A környékbeli óvodákkal, iskolákkal állandó kapcsolatban állunk, és folyamatosan fogadjuk a gyerekeket.

Ehhez a tevékenységünkhöz kapcsolódik a „Hozd el az osztályodat vitorlázni!”  programunk, amelyben lehetőséget adunk tanítványainknak, hogy osztályukkal megismertessék a vitorlázást.

Az idei év újdonsága volt még a GO BOATING Roadshow, amelyet az MVSz a Decathlon-nal közösen hozott létre. A hivatalos GO BOATING nap előtt a Veszprémi Decathlon Áruház előtti parkolóban egy Aeolos-t és egy Twincat-et próbálhattak ki a gyerekek.

2018-ban sem tétlenkedtünk, már májusban elkezdődtek GO BOATING-os programjaink, és még tartanak, amíg az időjárás lehetővé teszi a vitorlázást. Eddigi vendégeink 2018-ban:

Balatonakali Óvoda

Gyermekbolygó Óvoda Veszprém

Fekete István Általános Iskola Balatonfüred

Siófoki Vak Bottyán Általános Iskola

Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Általános Iskola

Kiserdei Óvoda Balatonfüred

Balatonfüredi Református Általános Iskola

Csanádi Árpád Sportgimnázium Budapest

Simonyi Zs.Általános Iskola Veszprém

Radnóti Miklós Általános Iskola

 

 

 

http://hunsail.hu/go-boating