2021. Elszaladt egy év…

A PÖFF-ben sosem unatkozunk, mindig zajlik az élet, pörögnek az események. Az év eleji pandémiás helyzet miatt várakozó állásponton voltunk, ám szerencsére hamar lehetőség lett újra a versenyengedélyes sportolóknak vitorlázni. Tavaszi időszakunkat a NACRA 15 versenycsapat erőnléti felmérésével és edzésével kezdtük, ebben nagy segítségünkre volt a kiváló testnevelő tanár, edző Monostori Réka. Sok kerékpározás, futás, erősítés, kite-ernyőzés mellett összeszereltük a két új NACRA 15-öt, és megkezdődött az ismerkedés az új hajókkal.

 

 

 

 

 

 

 

 

A tavaszi táborunk idén is nagyon szuper, frissült erővel a szabadba rohanó vitorlázókkal zajlott. Jó szélben, jó energiákkal működött a csapat.

 

A nyári táborok teltházzal dübörögtek, sok-sok visszatérő gyerkőccel, és új kis csibészekkel. Örömmel gondolunk vissza a nyári sztorikra, bár a végére már rendesen elfáradt a táborvezetői gárda.

Lezajlott a VI.PÖFF Kupa, nagyon jó szélben, izgalmas Newcat futamokkal, borulásokkal, túrásokkal, egytestezésekkel. Erről majd külön bejegyzésben részletesen beszámolunk.

Idén indultunk a Kékpántlikán, ahol a legeredményesebb lány kormányos a miénk lett, és a Svert Kupára is ellátogattunk életünkben először, ahonnan Sean és Levente egy bronzéremmel tértek haza.

A Nacra-sok versenyprogramja nagyon színes és még zajlik, erről majd külön beszámolunk. A lényeg, hogy arany. ezüst a PÖFF-e lett a NACRA 15 Flottabajnokságon, és a májusi Almádiban megrendezett ISUZU Kamion Kupán csupa Pöffös állt a dobogó mindhárom fokán!

Az edzések zajlanak, hétközben-hétvégén, jön az őszi tábor, vár ránk egy VB Franciaországban, szóval közel sincs vége a programoknak.

Reméljük, hogy szép, fehér telünk lesz, és Eplényben bepótolhatjuk, ami tavaly kimarat, és újra sízhetünk.